Не сме ли чували всички тези неща? Трябва да хапнете нещо

...
Не сме ли чували всички тези неща? Трябва да хапнете нещо
Коментари Харесай

За по-добър сън: 6 храни, които НЕ трябва да ядете за вечеря

Не сме ли чували всички тези неща? „ Трябва да хапнете нещо леко за вечеря “, „ Трябва да ядете няколко часа преди лягане “, „ Никога не би трябвало да пропускате вечерята си “! Да, да, всички знаем това. Но рядко го следваме.

Въпреки че здравословната закуска е значима за всеки, здравословната вечеря не остава по-назад, изключително за тези, които се пробват да смъкват някой непотребен кг или имат проблеми със съня.


 image2_16x9.png Сезонът на Близнаците е тук! Ето какво да чака всяка Edna от зодиите На фокус
Тялото ни реагира друго на другите типове храни и това може да повлияе на храносмилането, телесното тегло и съня ни. Освен това храната лишава време за мелене през нощта. Следователно какво ще включите във вашата вечеря има значение.

За хора, които имат проблеми като газове, киселини, нарушен сън, наддаване на тегло и т.н. е извънредно значимо да употребяват здравословна вечеря в точното време. Решението? Може би вярното обмисляне на вечерята ще ви помогне!

Има няколко храни, които хората нормално обичат да похапват за вечеря, само че не би трябвало, тъй като потреблението им през нощта предизвиква проблеми с храносмилането, съня и тежестта.

Вижте кои са те в галерията:
 6 храни, които НЕ би трябвало да ядете за вечеря  6 храни, които НЕ би трябвало да ядете за вечеря  6 храни, които НЕ би трябвало да ядете за вечеря  6 храни, които НЕ би трябвало да ядете за вечеря
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР